Техническият директор на ЦСКА - Михаил Александров, коментира работата на новия старши треньор - Александър Томаш пред dsport. Той говори и във връзка с предстоящото след по-малко от месец дерби срещу Левски.

"Аз съм бил оптимист още от първия си ден и ще остана оптимист до последния си ден в клуба, така че винаги съм бил такъв и смятам, че така трябва да се работи в клуб като ЦСКА. Томаш, естествено, показа доста добри игри, но нека не прехвърляме моята работа на друго място и нека не търся аз коментар за Томаш и спортните въпроси при положение, че съм технически директор", каза Александров за Томаш.

Той отговори на думите на старши треньора на Левски Станислав Генчев, който смята, че отбор с 5 загуби в пъти в първите си 6 мача може да се пребори за титлата: "Смятам да кажа едно - познаваме се с господин Генчев много добре, играли сме заедно, но не смятам, че отбор като неговия може да коментира това колко загуби имаме и нямаме, а да се концентрира върху собствения си отбор и проблемите или решенията си в него. Това, че в момента се намират по-високо в класирането от нас, не значи, че така може да завършат. Затова нека бъде предпазлив към това, което го очаква от нас".

Александров коментира и думите на мажоритарния собственик на Левски - Наско Сираков, че е готов да не пуска фенове на ЦСКА в дербитата, на които "сините" са домакини, ако има още инциденти с ракети и бомбички: "Смятам, че това е негово решение и той може да решава като собственик на клуб като Левски какво да прави. Не смятам, че това е правилният начин, за да спреш агресията на трибуните и не смятам, че някой ще спечели от това нещо. Това по-скоро е работа на Българския футболен съюз да постави условието кой ще пуска и кой - не".