Феновете на ЦСКА няма да имат на разположение цялата централна трибуна на стадион „Христо Ботев“ в Благоевград за предстоящото домакинство на Берое. Както е известно, армейците приемат заралии там заради затварянето за концерти и ремонт на „Васил Левски“ до края на месеца.

Червената публика се завърна на трибуните в последния мач с Локо Сф след тежкото наказание от БФС заради ексцесиите в баража с ЦСКА 1948. Клубът обаче има да изтърпи още една санкция от централата след трите домакинства и провелите се между тях гостувания без фенове. ЦСКА трябваше да посрещне следващите си два съперника при затворен сектор Г. На стадиона в Благоевград обаче такъв няма. „Тема Спорт“ пише, че за да се спаси наказанието, феновете няма да могат да използват най-крайния блок откъм сектора за гости на централната трибуна в Благоевград. На него със седалки е изписана буквата „Н“ от надписа „Пирин“. Въпреки това над 5000 привърженици ще могат да подкрепят ЦСКА срещу Берое. Двубоят е в събота от 17:30 часа.

„Билетите за предстоящия домакински двубой на ЦСКА срещу Берое на ст. „Христо Ботев“ в Благоевград вече са в продажба онлайн в мрежата на URBO. От петък (20 септември) ще стартира и физическата им продажба на касите на националния стадион „Васил Левски“ на ул. „Гурко“ и на касите на ст. „Христо Ботев“ в Благоевград (работно време 10:00-18:00 ч.).

Привържениците на ЦСКА ще бъдат настанени на централната трибуна на стадиона в Благоевград, а за феновете на Берое е отреден секторът за гости. Всички пропуски за мача са с цена 10 лв., като привържениците на гостите могат да закупят билети единствено в деня на мача от касата, разположена пред техния сектор.

Притежателите на абонаментни карти на ЦСКА могат да посетят двубоя с тях. Входните талони за червените фенове могат да бъдат закупени онлайн тук“, обявиха вчера армейците.

Както е известно, първоначално ЦСКА планираше да „посрещне“ Берое в Стара Загора, но след това получи позволение от Пирин за стадион „Христо Ботев“.

Снимка: Официална Фейсбук страница на Пирин