Александър Томаш е вкарал значително по-голям ред и дисциплина в тренировъчния процес на ЦСКА, съобщава „Тема Спорт“. Неговите изисквания са и доста по-високи спрямо тези на предшественика му Томислав Стипич. Такива са впечатленията от заниманията на армейците в Банско.

Както е известно, в момента тимът се намира на лагер в планинския курорт, като новият треньор използва паузата за мачове на националните отбори, за да запознае максимално бързо възпитаниците си със своите идеи. През лятото ЦСКА отново беше в Банско, като там проведе част от лятната си подготовка под ръководството на Стипич. Затова и има обективна база за сравнение между стария и новия наставник на ЦСКА.

Хърватският специалист по никакъв начин не показа, че знае как да изкара тима от тежкия нокдаун в началото на сезона, а не показа доблест и да хвърли кърпата по-рано, за да спести ядовете на феновете. Сега Александър Томаш трябва да излиза от ситуация с 5 загуби в първите 6 мача от първенството.

Той обаче има доста по-голяма власт от предшественика си, което се доказа и от силните трансфери, които получи само в рамките на няколко дни. Припомняме, че след идването на Томаш ЦСКА привлече левия бек Мика Пинто, халфовете Джеймс Eтo’o и Илиан Илиев-младши, крилото Зюмюр Бютучи и нападателя Аарон Исека. Чака се подпис и с централния защитник Лиъм Купър.

Снимка: Lap.bg