Александър Томаш пристигна на базата на ЦСКА в Панчарево, където днес „червените“ провеждат поредната си тренировка преди домакинството на Ботев Пд в петък вечер от 21:30 часа. Мачът ще се играе на стадион „Локомотив“ в квартал „Надежда“ заради факта, че Националният стадион не е на разположение поради предстоящи концерти.

Томаш е на клубната база, като пристигна около час след един от помощниците си Константин Мирчев. На Панчарево са и двамата изпълнителни директори на „армейците“ Филип Филипов и Стоян Орманджиев.

Очаква се Томаш, който започна сезона като наставник на Спартак Варна и изведе „соколите“ до третото място в таблицата след шест кръга, да застане край тъчлинията за двубоя с Ботев след два дни. Вчера той се сбогува със Спартак, а от ЦСКА ще платят немалка неустойка, за да го привлекат в началото на сезона.

Освен Мирчев, в щаба на Томаш влизат още Христо Колев и Тодор Кючуков. ЦСКА все още не е обявил официално назначението на 45-годишния специалист, който в кариерата си е водил освен Спартак Варна още отборите на Банско, Локомотив Горна Оряховица, Верея, Берое, Етър и Локомотив Пд./БГНЕС

Снимка: Lap.bg