Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов бе видимо разочарован от поредната загуба на "армейците".

“Срам. Това не може да бъде ЦСКА. Ще има промени, сериозни, казах го и на футболистите. Това не е ЦСКА, това не може да е ЦСКА. Ще ги премислим нещата и дали ще е утре, или понеделник ще има реакция и промени. Нека да отшуми малко напрежението. Просто искам на свежа глава да кажем промените. Ще има сериозни промени. Нека да преспим. Ще има реакция".

"Мислите ли, че ние не мислим по тези въпрос. Не се действа инстинктивно и пожарно. Имаме си стратегия на работата, която до момента не работи, но ще има успех. Вземаме футболисти които ще помогнат на ЦСКА. Вече сме много близо до няколко футболисти. Ще има нови другата седмица".

"Ще премислим, ще обмислим и ще вземем решение, в което ще има промяна за добро. В медийното пространство съм прочел поне 20 човека за директори, за треньори, нищо не мога да кажа".

"Не ме обезкуражава, аз съм амбициозен човек. Свикнал съм да се боря и съм сигурен, че начинът ни на работа е правилен. ЦСКА ще има стойностен отбор, трябва ни време. Има три трансферни прозореца да изградим отбор, но никой не е очаквал такива слаби и срамни резултати".

"Всички сме изненадани от начина, по който играхме. Тези футболисти имат нужната качества да се справят с отбори като Спартак, Арда, Славия. Респект към тези отбори, показаха ни, че с желание и борбеност може да се победи".

"Никакъв разрив няма, атмосферата е много добра, даже за мен е прекалено добра след такива резултати. Даже на футболистите им повдигнах тон".

"На феновете какво да им кажа, прави са да недоволстват, но не трябва да се стига до крайности. Феновете трябва да подкрепят отбора, когато е най-тежко. Когато е лесно всеки може”, заяви Филипов.