Лгендата на ЦСКА Аспарух Никодимов коментира загубата на "червените" от Славия с 0:1.

"Много ме е яд, че не играят българи в нашите водещи отбори. Взимаме всякакви чужденци, които не играят нищо и не притежават нужната класа. Те не правят разликата, защото нямат качествата. За съжаление става все по-зле".

"Не бих казал, че вината е само на Томислав Стипич. Говори се сега, че ще се взимат още нови футболисти от чужбина, но мен ми е интересно кой е този, който ги оценява. Това е търговия на дребно. Има пари, които се харчат и се взимат играчи със съмнителни качества, а след това се вижда, че не стават за ЦСКА и било грешка тяхното привличане. Пълно е с такива играчи в ЦСКА", каза Никодимов пред "Мач Телеграф".

"Ако нямаш собствени кадри се вижда, че не се получава. Поне ядрото трябва да е от българи. Чужденци трябва да се взимат само и единствено, ако притежават нужната класа, за да вдигнат нивото на отбора. Тези хора, които се занимават с това е редно да помислят в тази посока. Иначе не става нищо. Трябват хора, които разбират".

"По-добре да се дадат повече пари за даден футболист и той да върши работа, а не обратното. Да се вземат двама или трима класни футболисти и те да дърпат отбора напред. Не играят българи във водещите отбори и после се чудим защо националите нямат класиране на голям форум от 20 години. Не е добре работата и ще става още по-зле, ако не се промени нещо", добави той.