Лидерът на червената агитка Иван Велчев изля гнева си от безобразното представяне на любимия му ЦСКА и срещу Славия. Както е известно, армейците допуснаха трета загуба от началото на сезона снощи, след като Славия ги победи на Националния стадион „Васил Левски“  с 1:0. А това 1:0 беше късмет за тима на Стипич, тъй като белите имаха още доста ситуации.

Велчев написа критичен пост минути след края на двубоя, за който ви информирахме още снощи: „Хаосът в ЦСКА е огромен! Спортно-технически отборът е в трагично състояние. Треньорът ни, който го хвана, му изнесе лекция по футбол. Тези, които доведоха Стипич, сега е време да си го изгонят!“.

След това популярният фен на 31-кратните шампиони влезе в активен диалог с други привърженици на клуба. Той е критичен най-вече към старши треньора Томислав Стипич, пише Тема спорт.

„Да, де, ама ако го оставят, за разнообразие може да се борим за оставане в групата. Съгласен съм да оставим треньор за дълъг период, но да сме сигурни, че той е точният човек за нас. Този с всяко интервю и с всеки мач показва каква голяма грешка е. С мача във Варна и особено с днешния показа, че не знае как точно играчите му трябва да изнасят топката, да се защитават. Да не говорим за преходи в атака и защита. Прави някакви безумни прекроявания на състав и схема на полувремето, което още повече показва колко е объркан. Идва ново ръководство, което по стечение на обстоятелствата не е успяло да класира отбора за Европа. Защо е нужно да докарваш никому неизвестен чужденец? Слагаш някой познат българин, който практикува нападателен футбол с крила 4-2-3-1 или 4-3-3. Футбол, който всички искаме да гледаме от ЦСКА. Директорите дълго време избираха треньора. Правиха анализи на треньори и в крайна сметка избраха този. Не знам какво са му харесали точно и какви са им подбудите. След видяното днес на терена, очаквам един от най-тежките есенни полусезони, които сме имали. Всичко е сбъркано, но най-вече нещата на терена са сбъркани“, коментира Иван Велчев в диалог с различни привърженици на червените на своята facebook стена.

На въпрос, кой е собственик на ЦСКА, Велчев отговаря, че това е Валтер Папазки.

Снимка: Lap.bg