Последните две нови попълнения ще започнат като титуляри за ЦСКА срещу Славия, научи „Тема Спорт“.  Става въпрос за Годуин Коялипу, който ще застане на върха на атаката, и крилото Джейсън Локило. Доскорошният играч на Хъл Сити дебютира през втората част на гостуването на Спартак Варна, като почти сигурно ще стартира по дясното крило на нападението.

От началото на сезона Томислав Стипич залагаше твърдо в предни позиции на младия Георги Чорбаджийски, чиято коронна позиция обаче е като плеймейкър с лице към вратата. Коялипу пък вече десетина дни тренира на пълни обороти с червените след трансфера си от Беверен. Той водеше подготовка с белгийския тим и е в отлично физическо състояние. Както вече писахме, заради слабото си представяне при гостуването на Спартак Станислав Шопов няма да започне срещу Славия. Той ще остане на пейката.

Пред Стипич има много сериозна вратарска дилема. Изтече наказанието на Густаво Бусато и той влиза в битка за мястото под рамката с родния национал Николай Дюлгеров. Доскорошният страж на Черно море все още не е показал на сто процента, че заслужава да е избор №1, като имаше колебания в изявите си при тежката загуба във Варна. Бразилецът пък бе най-постоянният футболист на ЦСКА през миналия сезон и именно той изглежда с малко по-големи шансове да застане под рамката в събота вечер.

Снимка: БГНЕС