Бившият вратар на ЦСКА Стоян Колев сподели пред „Мач Телеграф“ очакванията си за предстоящата среща на „червените“ със Славия. Той коментира и конкуренцията под рамката на вратата на „армейците“ и привличането на национала Иван Дюлгеров.

„В ЦСКА са задължени да вземат трите точки от този двубой. С оглед на представянето до този момент и най-вече резултатите играчите на Томислав Стипич трябва да вземат победата в тази среща. Ще бъде интересно и в никакъв случай Славия не бива да бъдат подценявани. Момчетата трябва да бъдат внимателни. Вероятно след онова поражение от Спартак Вн с 3:0 като гост психологическото състояние не е на най-високо ниво.

Не съм вътре в отбора, но след такива поражения настроението е минорно. В крайна сметка тези играчи трябва да се вдигнат и да продължат напред. Славия е отбор, който може да изненада всеки. Случвало се е много пъти през годините“, започна той. „Радващо е, че на вратарския пост се вдигна доста конкуренцията.

В ЦСКА има двама силни вратари с добри качества. Винаги е добре да се работи и да имаш конкуренция. Иван Дюлгеров е национал на България, а от друга страна Густаво Бусато се превърна в изключително важна фигура в ЦСКА през последните няколко години. Вижда се неговото израстване и ролята му в отбора. От тази гледна точка може да кажем, че ЦСКА разполага с двама прекрасни вратари.

Снимка: Lap.bg