Централният нападател Годуин Коялипу се очаква да поведе атаката на ЦСКА в съботното домакинство срещу Славия. Двубоят на „Васил Левски“ е от 19:00 часа. Както е известно, заради наказанието на армейците от баража с ЦСКА 1948 за ЛК и двубоят с белите ще е при закрити врата. Публиката на червените обаче е притеснена именно за атаката, където се вижда, че има сериозни проблеми.

От началото на сезона Стипич залага твърдо в предни позиции на младия Георги Чорбаджийски. Коялипу вече проведе няколко тренировки с червените, работи усърдно и се очаква да е титуляр. Той е водил подготовка с белгийския Беверен, откъдето дойде преди малко повече от седмица.

Заради слабото си представяне при гостуването на Спартак Варна, загубено с 0:3, Станислав Шопов няма да играе срещу Славия. Той ще остане на пейката. Пред Стипич има и вратарска дилема. Изтече наказанието на Густаво Бусато и той влиза в битка за мястото под рамката с родния национал Николай Дюлгеров. Той все още не е показал на сто процента, че заслужава да е избор №1, като имаше колебания в изявите си при тежката загуба от Спартак във Варна.