Новото попълнение на ЦСКА Джейсън Локило, който се готви по специална програма, за да навакса с подготовката, вече е направил солиден прогрес, научи „Тема Спорт“.

Той дебютира за армейците при загубата с 0:3 от Спартак Варна, когато се появи на почивката, а преди това не бе играл от 11 май при победата на неговия Визела с 4:0 над Естрела Амадора в португалския елит. През лятото той се завърна в Хъл Сити, който държеше правата му, но не взе участие в контролите на тигрите с Фенербахче и Донкастър.

На 26 юли крилото завърши трансфера си в Борисовата градина и спортно-техническият щаб веднага му връчи специална програма, която да следва, за да влезе максимално бързо в нужната форма. Това вече почти се е случило.

Както писахме, друго от новите попълнения – централният нападател Годуин Коялипу, е в перфектно физическо състояние, след като води пълноценна лятна подготовка с белгийския Беверен. Той бе гласен за титуляр още в отложения мач с ЦСКА 1948 през миналия уикенд, макар че бе на едва няколко тренировки с ЦСКА.