ЦСКА ще пътува с автобус за утрешното си гостуване на Спартак Варна, научи „Тема Спорт“. Това е нов подход на клуба, след като в последните години армейците неминуемо летяха със самолет за визитите си в морската ни столица.

Не е ясно този път какво е довело до решението на червените шефове. Една от тях може да са луксозните условия, които предоставя на футболистите новото клубно возило. Както е известно, ЦСКА се сдоби с ултрамодерен автобус на фирмата Scania преди гостуването на Лудогорец от първия кръг на шампионата.

„Моделът е Touring от 2024 г. и е оборудван с двигател с 450 к.с., 12-степенна скоростна кутия от последно поколение и отговаря на най-високия екологичен стандарт – Евро 6. Освен с изключителен комфорт и удобства за дълъг път возилото се отличава със своята надеждност и стабилност благодарение на редица иновативни системи. Автобусът е специално модифициран, за да осигури оптимални условия за пътуване на футболистите на ЦСКА, включително редуциране на броя на седалките за повече пространство“, похвалиха се червените при представянето му.

Футболистите на Томислав Стипич ще проведат тази сутрин тренировка на базата си в Панчарево, а в 13:30 часа тръгват за морето.

Снимка: БГНЕС