В навечерието на новия сезон и с оглед на закъсняващата селекция, феновете на ЦСКА обсъждат коя е оптималната единайсеторка, която да започне при гостуването на Лудогорец в Разград. Най-фрапиращи са дефицитите в нападение, където утвърдено име липсва както по крилата, така и на върха на атаката. Абсурдното обаче е, че най-нежеланият от привържениците футболист е най-скъпият от наличните – Матиас Фаетон.

През миналото лято армейците платиха за правата му рекордните за последните сезони около милион и половина евро. За една година в Борисовата градина обаче националът на Гваделупа, за когото още не е сигурно дали е крило или нападател, не е изплатил и 1/10 от тази сума. Егоистичен, тактически неграмотен и много неефективен не успя да се впише в стила на Нестор Ел Маестро, след това на Стамен Белчев, а сега и на Томислав Стипич. Май грешката е в неговия телевизор...

При тези обстоятелства много по-добро решение от надменния и звездеещ Фаетон изглежда гладният за шанс и изява Иван Тасев. Привлеченото от Пирин крило поне е научен на А и Б за играта по фланга и има силни оръжия, които могат да бъдат използвани от отбора. При конкурента му такива не са известни.

"Тема спорт"