Двама от чуждестранните играчи на ЦСКА твърдо отпадат от сметките за стартовия състав за гостуването на Лудогорец в първия кръг. Това са Амос Юга и Eмануел Шакич. Визитата в Разград е в неделя от 21:15 часа.

Юга и Шакич не водят занимания заради еднотипни контузии – болки в петата. С оглед малкото време до мача с орлите и плановете на треньора Томислав Стипич Шакич и Юга едва ли дори ще намерят място в групата, която ще пътува за Русе, където отборът ще е на лагер преди сблъсъка.

ЦСКА продължава да търси начин за раздяла с двамата. Клубът иска да им намери отбори, за да не им плаща компенсации.

За мача с Лудогорец аут е и вратаря Густаво Бусато, който има да изтърпява още 3 мача от сериозното си наказание. Вместо него под рамката ще е Иван Дюлгеров.

В последните дни Стипич и щабът му наблегнали върху разузнаването в детайли на играта на разградчани. Днес ще стане ясно дали хърватинът ще има пресконференция преди двубоя с разградчани.

Както е известно, ЦСКА е наказан с лишаване от публика за визитата край Делиормана. Лудогорец ще приложи сериозни мерки, за да не допуска влизане на фенове на червените на стадиона.