Феновете на АИК може да ударят сериозно рамо на ЦСКА. Причината за това са освиркванията, които отправят към Йоанис Питас, след като стана ясно, че той може да напусне Стокхолм и да поеме към България, пише "Мач Телеграф". Нападателят не беше пожален при загубата с 1:2 от Калмар у дома, независимо че се разписа.

„Не знам дали ще остана в отбора до края на този трансферен прозорец. Всичко е възможно, стига да се появи нещо интересно“, обяви той през седмицата.

„Червените“ и колегите им от Швеция не могат на този етап да се разберат за цената. Скандинавците искат двойно повече от това, което ЦСКА предлага.

ЦСКА и Питас обаче могат да използват като коз отношението на ултрасите на АИК и да издействат трансфера на Питас при по-добри условия. Едва ли някой иска да играе в отбор, чиито запалянковци не го желаят в тима. А през годините крайните запалянковци на АИК са показвали, че не се спират пред нищо.

Междувременно пък стана ясно, че Муса Дженепо със сигурност няма да стъпи на стадион „Българска армия“, въпреки че не си договори трансфер в Израел. За сметка на това той се появи в слънчева Анталия, където бе представен от едноименния местен тим. Той обаче ще играе там като преотстъпен за един сезон, след като видя скъп и за комшиите.