Бившият защитник на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла сподели пред "Мач Телеграф" мнението си за новите екипи на ЦСКА.

"Представиха новите фланелки, които са хубави. ЦСКА играе с червено и бяло. За пръв път са бели ръкавите. Наистина са красиви и поздравления за тези, които са ги изработили. Интересен е дизайнът", започна той, след което направи анализ на лятната подготовка на тима, воден от Томислав Стипич.

"Доволен съм от това, което показват в контролните мачове. Спечелиха шест победи от шест срещи. Силно се надявам да печелят така и в първенството. Трудна първа среща предстои за играчите на Томислав Стипич срещу Лудогорец.

Селекцията доста закъснява, но от друга страна в контролните мачове младите момчета показаха, че имат място в ЦСКА и трябва да си използват шансовете да се доказват. Радващо е, че в състава са повече българските играчи. Това може да донесе само адмирации към ръководството и треньорите.

Хубаво е да се налагат българи. Не съм чул треньорът Стипич да каже неговото мнение относно селекцията. Може да не му трябват други нови и с тези момчета да гони резултати. Тези играчи си вършат добре работата и е факт, че побеждават.

Нека да ги оставим на спокойствие да се подготвят за идния сезон. Надявам се, че нещата ще се получат. Стадионът също върви добре и ЦСКА бие в контролите. Важното сега е и в първенството да се печелят мачовете, за да има настроение и по трибуните, и в отбора", завърши Майкъла.