Треньорът на ЦСКА Томислав Стипич все още не е определил кой ще бъде титулярен капитан на тима през следващия сезон, стана ясно от първите две летни контроли на тима, пише Тема спорт.

Джонатан Линдсет изведе с лентата своите съотборници срещу Беласица (2:0), като тогава в стартовия състав беше и Кареасо. Двамата стартираха и срещу Крумовград (2:0), но тогава пък Кареасо беше нагърбен с отговорната задача – ясен знак, че не е направен избор между нито един от двамата.

В последните 3 сезона титулярен капитан на ЦСКА беше Юрген Матей, който напусна след края на миналата кампания, тъй като договорът му изтече. Втори избор за лентата пък беше Амос Юга, който не игра в двете досегашни контроли. Африканецът обаче е, меко казано, недолюбван от голяма част от феновете и ако лентата остане на ръката му, това не би се приело никак добре.

Опции са още Густаво Бусато, който е най-постоянният футболист на ЦСКА вече от доста време, както и централният защитник Християн Петров. Той е и капитан на младежкия национален отбор.

Снимка: Lap.bg