"Правим всичко, за да може ЦСКА да бъде там, където заслужава. Има пари за стадион, има пари за школа, има пари за първия и втория отбор. Клубът е подсигурен не за една, а за години напред. Намеренията са много сериозни и бюджетът е съобразен според рамката на ЦСКА", обяви изпълнителният директор на "червените" Стоян Орманджиев при представянето на новата структура на отбора пред медиите.

„Измина месец, който беше изпълнен с доста динамични събития. Случиха се доста неща на преден и заден план. За съжаление това, което беше като представяне на терена, не приляга на ЦСКА. Целият сезон беше такъв от началото до края. Сезонът беше тежък, изпълнен с промени в клуба. По-добре е да има един ужасен край, отколкото да има ужас без край. Мястото на ЦСКА е на върха в България и да бъде в Европа. Дължим извинение на цялата армейска общност. В най-важните мачове ние се огънахме. Класирането и правопропорционално на нашето представяне. Критерият към нашия клуб трябва да бъде много висок", започна той.

"Структурата на управление – ЦСКА е акционерно дружество. На върха на пирамидата са физически и юридически лица. Христо Стоичков и НФСКИН с учредител Данаил Илиев. С Христо Стоичков по-рядко комуникираме, но по-напоително“, започна Орманджиев. Под тях е Управителеният съвет от трима души – Ангел Борисов, Филип Филипов и Стоян Орманджиев. Той назначава изпълнителни директори. Тук отново сме ние. Нашите функции са равнопоставени. Функцията ни е споделена. Аз съм човекът, който отговаря за административната част, а Филипов за спортно-техническото направление. Не значи, че дейността ни се размива. Филипов може здраво да удари по масата и знае как се става шампион и как се печели купа. Има дубъл като футболист. Неговите качества са много ценни за клуба. Ние като ИД ще комуникираме пряко с финансов директор, маркетингов директор и пиар.

При финансовия директор има промяна – Петър Стоянов. Той неуморно работи вече месец и половина по финансовите дела. Технически директор – Михаил Александров. Има визията за клуб като ЦСКА, млад човек. Щастлив съм, че мога да го представя.

На Мишо Александров ангажиментите ще бъдат в две основни направления – „Организация на мачове“ и „Инфраструктура“, включваща ДЮШ, стадион и Тренировъчната база в Панчарево“, заяви Орманджев.

"Маркетинг и PR канали. През следващия сезон всички социални кампании ще бъдат много важни за ЦСКА. Новият ни екип ще бъде свързан с една много интересна кампания, но бъдете търпеливи. Социални медии – информацията трябва да достига до абсолютно всички. Звеното магазин ще бъде сравнително отделно, но няма как да бъде извън клуба. Маркетинг и ПР е много важен за всеки един клуб. Социалните мрежи и дигиталните медии са свързани с всеки един клуб и там се обявяват големите новини. То си е отделно звено. Дали сме поле на изява на хората, които разбират и смятаме, че се справят много добре.

Администрацията е съставена от Счетоводство, Информация и билети.

Юристи и юридически отдел – искаме да имаме хора, които да са постоянно насреща, които да ни помагат с казуси.

Офис мениджър – нещо стандартно при работата.

Международен отдел – ще има нов човек отговорник. Ще бъде дама. Колкото е привлекателна, толкова е и отговорна.

За мен ДЮШ е изключително важно като направление. Знаем, че ще страдаме в следващите две години. Разчитаме на Костадин Ангелов като директор", приключи със структурата на клуба Орманджиев./БГНЕС