ЦСКА продължава да радва привържениците си, като публикува клипове „от кухнята“ на отбора, показвайки какво се случва в съблекалнята на „червените“ преди, по време и след мачове.

Видеото е част от рубриката InsideCam и показва как отборът отива на стадион „Локомотив“ в парк „Лаута“ за мача срещу Локомотив Пловдив, какво прави треньорът Нестор Ел Маестро по време на мача и на почивката, както и радостта на играчи и фенове след победата с 2:0.

Към видеото от ЦСКА написаха:

„Не се предаваме до последно! Борим се един за друг! Заедно!

Утре пак – битка до последно, заедно един за друг!“

Най-любопитна отново е речта на треньора Нестор Ел Маестро на почивката. Към този момент "армейците" вече са отбелязали двата гола чрез Майкъл Естрада и Дюкенс Назон, а хаитянинът дори е пропуснал дузпа.

"Има само един начин да не спечелим. Ако започнем да правим глупости, което не бих разбрал. Ако не играем заедно. Ако е важно, ако е много важно кой вкарва гол... На никого не му пука кой бележи.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CSKA Sofia FC (@cskasofiafc)

Дали е Шакич, или Назон, или Марселино. Ние сме един отбор. Убиваме ги! Момчета, знаете ли как изглежда отстрани? Изглежда като Шампионска лига. Печелим топки навсякъде. Те са толкова нервни. Създаваме положения. Уау! Нека се успокоим и продължим по същия начин", казва Ел Маестро.