Халфът на ЦСКА Марселино Кареасо ще бъде наказан за един мач от Дисциплинарната комисия към УЕФА. Причината е, че колумбиецът получи червен картон в реванша със Сепси (0:4). 24-годишният полузащитник бе санкциониран с жълт картон в редовното време от главния съдия Елдорян Хамити, а след последния сигнал албанският рефер му вдигна втори и по този начин Кареасо изгаря за следващия мач на червените в Европа, който ще е през идния сезон.

Колумбиецът е поискал обяснение от съдията за отсъдената втора дузпа за Сепси в края на двубоя, претендирайки, че преди това е извършено нарушение срещу него. Реферът показа строгост и му е извади втори жълт и съответно червен картон, припомня „Тема Спорт“.

През миналата година левият защитник на ЦСКА Брадли де Нойер също бе изгонен след последния съдийски сигнал на мач от евротурнирите. Това при визитата на Сейнт Патрикс (2:0) в Дъблин. Нидерландецът се спречка със съперник и получи червен картон. Наказанието му бе за две срещи. През 2018 година пък Кирил Десподов бе санкциониран след победата над Рига след дузпи.

През второто полувреме на двубоя със Сепси Кареасо и Назон се спречкаха, като влезнаха в словесна разправия придружена с бурни ръкомахания. Причината за избухването на колумбиеца е, че Назон не е изпълнявал отборните тактически указания и не е тичал достатъчно в предни позиции.