Ще се стигне ли до радикални мерки в ЦСКА след чутовната издънка срещу Царско село? „Червените“ завършиха 0:0 срещу „царете“, а собственикът на клуба Гриша Ганчев не е на себе си след огромния гаф на тима. Той не може да се примири, че „армейците“ не успяха да надвият последния в класирането насред "Българска армия".

В тази връзка Ганчев е разпоредил спешна среща на хората от ръководството на клуба и треньорския щаб, която вероятно ще се състои в рамките на неделния ден, твърдят колегите от „Новспорт“. На нея ще се обсъждат проблемите в отбора, довели до три "хикса" от началото на годината - с Локо Сф, Левски и Царско село, които отдалечават голямата цел за шампионска титла на България.

Твърде възможно е на сбирката да се обсъжда и бъдещето на треньорския щаб, начело със Стойчо Младенов, допълват от изданието. Публична тайна са охладнелите отношения между Ганчев и Младенов след като собственикът отказа да направи зимна селекция по плана на наставника.

От своя страна Екзекутора на Ливърпул "доналя масло в огъня" след мача с Царско село, като каза, че "за омлет трябват яйца". Което на практика означава, че не е доволен от качеството, с което разполага в състава си. Сега предстои да се види каква ще бъде развръзката.