ЦСКА пуска в продажба лимитирана серия фланелки по случай 70-годишния юбилей на клуба. 1948 фланелки, копие на екипите от първата шампионска титла на клуба от 1948 година, ще бъдат налични от утре във фенмагазина и административната сграда на "Българска армия" с единична цена 35 лева. Интересът към екипите е голям и се очаква след изчерпване на първата партида да бъдат пуснати допълнителни бройки.

Тържествата по случай 70-годишния юбилей на ЦСКА ще започнат още от сутринта на 5 май. В 10 часа на стадион "Българска армия" ще има разнообразни забавления за феновете и демонстрации на състезатели от клубовете на ЦСКА в различните видове спорт.

Предвиден е и турнир по минифутбол с участието на фенове и ветерани. Празникът ще бъде част от инициативата "София - европейска столица на спорта 2018", стана ясно след проведената вчера среща с кмета на София Йорданка Фандъкова.

На юбилея са поканени десетки легенди на ЦСКА от различните видове спортове. Кулминацията на празника започва в 18 часа на 5 май на Националния стадион "Васил Левски". Ще бъдат наградени състезатели от различните видове спорт - около 400 души.

От клуба призоваха феновете да дойдат на стадиона преди 18 часа, за да станат част от празника. Вратите на "Васил Левски" ще бъдат затворени в 19.15 часа, точно 45 минути преди началото на мача с Лудогорец.

"Червените" отправиха призив към феновете да купуват билети за всички сектори, тъй като е предвидена хореография за целия стадион.