ЦСКА продължава кампанията "С деца на мач", като покани всички млади "армейци" на стадиона, за да подкрепят отбора срещу Черно море.

"Млади армейци, утре (23 февруари) от 17:30 часа на "Армията" ще се изиграе двубоят между ЦСКА и Черно море. Кампанията "С деца на мач" продължава и на него. Каним всички вас на стадиона, за да подкрепим заедно любимия отбор в първия официален мач за годината у дома. Очакваме ви около 17:00 часа на централната алея пред Топката. Сдружение "Червени сърца" и Фен клуб "Сектор Г" са подготвили специална изненада за всички вас! Ще се видим на "Армията"!", съобщиха от клуба.

В същото време треньорът Стамен Белчев определи група от 18 футболисти на ЦСКА за лагера преди двубоя с Черно море. Срещата от 22-ия кръг на Първа лига ще се играе на стадион "Българска армия" утре (23 февруари) от 17:30 часа.

Трима футболисти ще пропуснат мача - Кристиян Малинов ще изтърпи втория си двубой наказание заради натрупани картони, а Рубен Пинто и Укра все още не са готови за игра. В групата обаче попадна Едвин Джеси, но е малко вероятно той да дебютира.

Групата за мача: Георги Китанов, Витаутас Черниаускас, Станислав Манолев, Александър Дюлгеров, Божидар Чорбаджийски, Николай Бодуров, Александър Барт, Стойчо Атанасов, Жеферсон Телес, Тиаго Родригес, Александър Георгиев, Жан Бланко, Роланд Алберг, Раул Лое, Енрике Рафаел, Кирил Десподов, Фернандо Каранга, Едвин Джеси.

"За всеки треньор е добре да има по-голям избор. Нека футболистите правят така, че да ме затрудняват да избирам група и състав. Тези, които покажат постоянство, ще играят. Ще правя това, което е най-добро за ЦСКА", добави той.