Капитанът на ЦСКА Валентин Илиев е убеден, че 31-кратният шампион на България ще продължи по същия начин, въпреки отсъствието му до края на годината.

"Надявам се отборът да продължи в същия дух и ритъм, който показа досега, защото футболистите имат необходимия характер и качества да го направят", сподели Валентин Илиев пред вестник "Меридиан мач".

"Определено не е приятна новината за мен. Имам скъсани връзки на глезена и проблем с хрущяла, но така е било писано. Аз съм оптимистично настроен и се надявам да се възстановя по най-бързия начин."

"За подготвителния период януари да си почна нормално тренировки с отбора. Срокът е около два месеца и половина за възстановяване. В ЦСКА винаги сме свикнали да се случват доста изненади, за съжаление, неприятни, но пък хубавото е, че излизаме от тях и успяваме да си стъпим на краката."

"Мисля, че по-скоро феновете вдъхват на нас вяра и позитивизъм, и можем смело да вървим напред, без да се притесняваме от нищо", завърши защитникът, който скоро ще претърпи операция на десния глезен.