Наставникът на Лу­догорец Георги Дерменджиев похвали днешния съперник на шампионите ЦСКА и неговият треньор Стойчо Младенов.

"Те са бояк от­бор, който иска постоянно да се доказва. Независимо от то­ва, което говорят в клуба през последните няколко години, те си остават сериозна марка", започна Дерменджиев.

"Стойчо Младенов е опитен треньор и знае как да подходи и да построи своите футболисти. Toй е голям мотиватор, което си личи в големите мачове."

"Може би при тях има тежест от психологическо ес­тество, тъй като още нямат успех над Лудогорец в А група. В момента червените са вода­чи в първенството, което показва, че са изградили не лош отбор."

"Със сигурност Стойчо Младенов ще опита да ни над­хитри по някакъв начин. Но ние имаме превес, тъй като влизаме с успех в него, а и игра­ем на наш терен. Все още не мислим за мачовете със Стяуа."

"Концентрирани сме единстве­но върху ЦСКА, защото и тази среща е много важна. Знаем, че ще е трудно и затова разпре­деляме силите на играчите. Надявам се да имаме успех", добави Георги Дерменджиев пред "Тема Спорт".