Футболистите на Левски не бяха ефективни в атака, заяви старши треньорът Станислав Генчев след поражението с 0:2 срещу Берое (Стара Загора) в мач от 13-ия кръг на българското първенство по футбол.  

"През първото полувреме не бяхме ефективни в положенията ни, въпреки че натискахме. Не започнахме второто полувреме добре, имаше отпускане. Сякаш бяхме решили, че Берое сам ще се победи. Нищо подобно не се случи, много слабо второ полувреме за нас. Жалко за изпуснатите ситуации, стана неприятна загуба", заяви Генчев за Диема Спорт.  

"Берое се възползва от първата ни грешка, след това мачът се изнерви и бързо допуснахме втори гол. Направихме и някои принудителни промени, но това не може да служи като оправдание. Имаме 20 футболисти и всеки трябва да се доказва на терена. Виновни обаче първо сме треньорите, след това футболистите.  

"Проблеми имаме не само в средата на терена. В последните осем мача нямаме гол от игрова ситуация. Имаме положения, но завършващият удар ни липсва. Това е основният проблем, не толкова средата на терена".