Защитникът на Левски Кристиан Димитров остана доволен от успеха на своя тим над ЦСКА в дербито. Националът се изказа ласкаво за вечния съперник, като заяви, че мястото на "червените" в класирането лъже и им пожела успех.

„Искам да благодаря на нашата публика. Радвам се, че успяхме да спечелим. От сряда тренирам пълноценно с отбора. През второто полувреме почувствах леки болки, но мисля, че всичко е нормално. Този мач и с болки трябва да се довърши”, сподели Димитров.

„Първото полувреме започнахме колебливо за нас. Беше равностоен мача. През второто полувреме имаше само един отбор на терена. Макун изигра много добър мач, въпреки че му е трудно на тази позиция. Поздравявам го за гола.

Надиграхме ги второто полувреме. ЦСКА са изключителен отбор, мястото им в таблицата малко лъже. Желая им успех и всичко най-хубаво. Играем всеки мач за победа и дано накрая се поздравим с титлата. Филмът за Гунди е много хубав. Нека всички левскари отидат и го гледат, ако имат възможност.

Аз бях на инжекции с националния отбор и така прецениха от лекарския щаб на Левски. Те имаха връзка с лекарския щаб на България”, добави бранителят на „сините”.