Вечното дерби на България чука на вратата. На 19 октомври един срещу друг ще се изправят Левски и ЦСКА.

И за да стане още по-интересно, Gol.bg продължава с интересните рубрики за мач №1 у нас. Преди дни попитахме нашата милионна аудитория кой треньор е по-добър: Станислав Генчев или Александър Томаш?

Забавихме се с отговора, защото битката предложи рядко виждана драма, съпоставима с финалите в Шампионска лига през 1999 година  и 2005 г.

Но сега ви даваме възможност да влезете в обувките на двамата специалисти. Първо ще започнем с Генчев, защото Левски е символичен домакин, а след няколко дни очаквайте същото и за Томаш.

Но за какво точно става въпрос? Ще ви зададем три интересни въпроса, които феновете обичат да обсъждат в социалните мрежи. Вие можете да дадете вашето мнение по-долу в анкетата, да се обосновете в коментар под материала или направо да ни изпратите мейл на info@gol.bg. Разбира се, най-интересните мнения ще бъдат публикувани на сайта.

Ето и въпросите за Левски и разберете дали е лесно да сте на мястото на Станислав Генчев. 

Алекс Колев, Мустафа Сангаре... Как бихте постъпили, ако сте треньор на Левски?

Трябва ли Алекс Колев и Мустафа Сангаре да играят заедно? Да, по този начин Левски е много по-опасен в атака!
Алекс Колев да е титуляр, Мустафа Сангаре - резерва Най-добре е Алекс Колев да е титуляр, а Мустафа Сангаре да влиза след почивката, когато противниковите защити вече са изморени. В началото на сезона се видя, че този подход работи отлично.
Мустафа Сангаре титуляр, Алекс Колев - резерва С този ход Станислав Генчев ще изненада ЦСКА. От началото на сезона Алекс Колев е твърд титуляр и защитата на "червените" със сигурност се готви да се справи с него от 1-ата минута.
Общо 114 гласа

Трябва ли Вандерсон Цунами да играе опорен халф и срещу ЦСКА?

Не, не се отразява добре на Левски В мачовете, в които Вандерсон Цунами игра като опорен халф, Левски не се представи добре. Отделно имаше проблеми и в защита.
Кристиан Макун е решението за този проблем! Кристиан Макун може да заем мястото на Карлос Охене или да застане до него, а Вандерсон Цунами да се върне в защита. Националът на Венецуела има опит на тази позиция и това определено ще е неочакван ход за ЦСКА!
Най-добре Цунами да играе отляво Стига експерименти. Вандерсон Цунами е най-силен като ляв защитник и нека се върне на титулярната си позиция.в халфовата линия да действа Карлос Охене, а Майкон да седне на пейката!
Общо 56 гласа

Въртележката на халфовете: Кои трябва да играят?

Коя е най-добрата двойка атакуващи халфове за Левски? Джавад Ел Джемили - Марин Петков
Коя е най-добрата двойка атакуващи халфове за Левски? Джавад Ел Джемили - Асими Фадига
Коя е най-добрата двойка атакуващи халфове за Левски? Джавад Ел Джемили - Евертон Бала
Коя е най-добрата двойка атакуващи халфове за Левски? Марин Петков - Асими Фадига
Коя е най-добрата двойка атакуващи халфове за Левски? Марин Петков - Евертон Бала
Коя е най-добрата двойка атакуващи халфове за Левски? Евертон Бала - Асими Фадига
Общо 61 гласа

Снимки: Lap.bg