Левски търси подкрепления за зимата, а Станислав Генчев призна, че има нужда от играч, който е бил като него – да снове от едното наказателно поле – до другото. Освен това обаче, на „Герена“ се оглеждат и за халф, който да движи играта на тима. Особено, след като доверието в Джавад Ел Джемили и Марин Петков започна да пада.

„Сините“ следят под лупа играчи не само от чужбина, но и в родното първенство. И има един футболист, който от началото на този сезон се представя отлично и добре познава нещата в Левски. Това е Антонио Вутов, пише „Мач Телеграф“. В момента той е част от Спартак Варна, който прави фурор. И той е сред играчите с основен принос за това.

Вутов обаче има договор със „соколите“ до лятото на 2026 година. И ще бъде трудно да бъде привлечен. Нещата обаче могат да се променят, ако на „Коритото“ настъпи криза и не се намери човек, който да издържа тима. Със сигурност Вутов и компания едва ли ще останат да играят там без пари.

Вутов има два предстоя на „Герена“. Първият му бе доста успешен и успя да си осигури трансфер в Удинезе. След това дойде под наем в Левски от „фриулианите“, но се превърна в една от жертвите на ерата „Делио Роси“.

Снимка: БГНЕС