Уважаеми читатели на Gol.bg, продължаваме да ви представяме рубриката ни "Фен зона".

В нея ще имате възможност всеки един от вас да напише/изкаже вижданията си по важен за него спортен/футболен въпрос.

Сега е моментът да излеете мъката и възхвала за любимите си отбори и личности.

Днес публикуваме материал на Кирил Константинов, който пише за Станислав Генчев и Левски.

Изпращайте вашите материали на info@gol.bg. Мнението на всеки от вас е важно за нас.

Левски започна новия сезон в Първа лига много силно - изразителни победи, което накара феновете да мечтаят. Нещо, което не им се беше случвало от години.

Постепенно формата спадна, опонентите станаха по-добри, но въпреки това Левски побеждаваше. Отборът не играеше добре, но печелеше мачовете. Най-вече чрез статични положения.

На всеки футболен запалянко му е ясно, че в модерния футбол статичните положения са сред най-силните оръжия. И е очевадно, че Станислав Генчев работи много върху този аспект.

Младият спец нееднократно обяви, че целта е дубъл - титла и Купа. И това е най-нормалното изказване, когато си треньор на Левски. Но "синият балон" се спука, а тепърва предстоят още много тежки мачове.

Реално до момента Левски имаше две много сериозни изпитания и загуби и двете. Отборът не само не падна от Лудогорец и Ботев Пловдив, но не успя и да вкара гол срещу шампиона на България и носителя на Купата на България.

Това определено е притеснително. И едва ли идва в подходящ момент. След паузата за национални отбори за Левски предстои Вечното дерби с ЦСКА. Малко след това е сблъсъкът със сребърния медалист от миналия сезон Черно море, при това във Варна.

Именно след тези два мача ще се види дали Генчев е способен да издържи на напрежението на "Герена". Миникризата едва в добър за него момент, защото ще има време да подготви отбора до 19 октомври.

Но при провали и срещу ЦСКА и Черно море, Левски ще се върне, там където свикна да е през последното десетилетие и повече - да живурка в посредствеността.

Кирил Константинов, специално за Gol.bg

Снимка: Lap.bg