Треньорският щаб на Левски ще разбере днес състоянието на Цунами и Джавад ел Джемили. Двамата футболисти имаха проблеми при победата над Арда (2:1) и бяха сменени принудително в 68-ата минута на мача.

Тогава капитанът и атакуващият халф отстъпиха местата си на терена на Карлос Охене и Марин Петков. Цунами, който започна двубоя като дефанзивен халф, получи травма още през първото полувреме. След неговия край той остана да лежи на терена. И се наложи да получава лекарска помощ, докато колегите му се отправиха към съблекалнята. Той обаче започна и втората част. Ел Джемили пък напусна, накуцвайки.

Проблеми заради крампи в края имаше и Кристиан Макун, но при него става дума за преумора. От „Герена“ са оптимисти, че тримата ще бъдат на разположение още днес на Станислав Генчев, пише Тема спорт. Сините стартират подготовката си за гостуването на Ботев Пловдив от 17:30 часа. Тренировките във вторник и сряда ще бъдат открити, а тези в четвъртък и петък по традиция – закрити. В последния работен ден от седмицата заниманието е от 16:45 часа, като преди това наставникът на столичани ще даде редовната си пресконференция.