Стадион „Георги Аспарухов“ в неделя се превърна в още по-атрактивно място за всички фенове, които имаха възможност да зърнат там истинско Lamborghini. Луксозният автомобил бе показан по време на мача Левски“ – „Арда“ от 10-я кръг на Първа лига, завършил с победа 2:1 за отбора на „сините“. Моделът Urus S, който засия на пистата край терена, е специалната награда в играта на спонсора на сините Palms Bet „Ламбо, бате!“, която стартира на 15 юли и ще продължи до 23.12. 2024 г..

Лошото време не попречи на над 8 000 фенове да бъдат на стадиона за поредния успех на Левски. Отборът се представя много добре в тазгодишното първенство, като дели първото място в класирането с шампиона „Лудогорец“.

Присъстващи на мача дори се шегуваха по врече на мача, че луксозният автомобил е бил на късмет на домакините.

Феноменалният Urus S съчетава в себе си смелия дизайн и мощността, характерни за бранда, с практичността и многофункционалността на автомобил с висока проходимост.

URUS не е първият опит на Lamborghini в сегмента на високопроходимите  автомобили,  но е най-революционният  до момента – той е истинска  перла в портфолиото на бранда – един офроудър, който не се бои от пресечени терени, но предлага комфорт, който е безпрецедентен в историята на марката.

Източник: Palms Sport