Левски продължава да трупа велики партньори. „Сините“ работят по договор за сътрудничество с испанския гранд Атлетико Мадрид, съобщава „Мач Телеграф“.

Изпълнителният директор и председател на Управителния съвет на клуба Даниел Боримиров към днешна дата е в Испания, където води разговори с ръководството на „дюшекчиите“ за бъдещо сътрудничество. На този етап е сигурно, че двата клуба ще си партнират около работата в ДЮШ. Отделно се очаква треньори от Левски да ходят на стаж до Мадрид, където да се запознаят с работата на превърналия се в легенда наставник на Атлетико – Диего Симеоне.

Припомняме, че изпълнителният директор на Левски Даниел Боримиров вече използва силните си контакти в Германия, за да стартира сътрудничество с един от най-популярните клубове в страната – Айнтрахт Франкфурт. Първата стъпка в това партньорство беше свързана с обмяна на треньори. Четирима специалисти от ДЮШ на Левски – двама отборни, един кондиционен треньор и един на вратарите – минаха обучение при главния методист на Айнтрахт в Германия. Четирима специалисти от школата на немския клуб пък ще дойдат в България.

Очаква се в близките дни от Левски да обявят официално партньорството си с Атлетико Мадрид.

Очаква се Даниел Боримиров да се срещне и с шефове на Реал Мадрид по време на визитата си в Испания.

Снимка: Lap.bg