Мажоритарният собственик и легенда на Левски Наско Сираков бе първият гост в подкаста на „синия“ клуб. Оттав публикуваха по-рано днес част от разговора, в който Вълка говори дали клубът е политически зависим.

От Левски вече направиха публично направиха достояние целия разговор от първи епизод на клубния подкаст. Началната тема бе вчерашната 30-годишнина от емблематичната победа над ЦСКА със 7:1.

„Истината е, че ние бяхме готови за такъв резултат. 4-5 месеца преди това победихме с 4:1, още тогава можеше да се стигне до разгром. както казах и след мача, тогава ги „пропуснахме“, починахме малко, събрахме сили и следващия път ги унищожихме.

„Според мен е много трудно Левски да има отново силен отбор с българи. Тогава бяха събрани фантастични футболисти в Левски, неслучайно 6-7 човека участваха на Световното през 1994 г. Имаше и такива като Илиан Илиев, които заслужаваха да бъдат, но по една или друга причина… аз я знам причината (смее се)… не е за пред хората… Илиан не попадна на световното, а трябваше да бъде“.

След като, живот и здраве, получим от Общината разрешение за строеж, ще свикаме пресконференция какво е направено досега, направено е изключително много и са похарчени много пари.

От „Левски на левскарите“ би трябвало да са доволни от всички отговори, които получиха, защото аз вече многократно го заявявам, в Левски няма скрито-покрито, в Левски не се размъкват някакви торби с пари и който се докопа до тях, да бръкне и да се облажи. Мога да говоря за времето, откакто станах мажоритарен собственик. В последните 4 години и 2-3 месеца няма една стотинка – входяща или изходяща, която да не е минала по банков път. Няма черни каси, няма скрити пари.

Когато финансовите цифри говорят, всеки трябва да замълчи. Общото събрание, от тази гледна точка, премина добре. След Общото събрание разбрах от изказванията на някои, че пак съм станал подставено лице на някого, но тази тема я пропускам. Левски премина през най-тежките времена в историята си – от 2020 до средата на 2021 г. Сега вече не е светлинка, а слънце в дъното на тунела, вижда се и много по-лесно можем да говорим за настоящето и бъдещето.

В Левски има железна финансова дисциплина, по това се открояваме от всички клубове в България. Харчим толкова, колкото изкарваме.Имаме предвид харчене и покриване на стари задължения, благодарение най-вече на работата на Даниел Боримиров и Боби Георгиев, които вършат фантастична работа. За Мило Борисов каквото и да говоря… Аз съм му „подставено лице“, така че хората ще разберат… Истината е, че благодарение на Мило Борисов и „Палмсбет“, на стотиците хиляди левскари, всеки от тях, който си е купил една значка, една химикалка, гребенче, шал… всеки е помогнал за спасението на Левски. Антон Краус и Христо Йовов са хора, на които имам 100% доверие – такова, каквото имам към себе си. С Ицо разговарям повече – по спортно-технически въпроси. Краус е значително по-мабащен, той е в други проекти, не спортно-технически“, заяви Сираков.