Футболистите на Левски получиха почивен ден днес, вторник, след като през уикенда спечелиха с 1:0 срещу Славия в мач от деветия кръг на българската футболна efbet Лига. Единственото попадение отбеляза Кристиан Димитров в добавеното време на първата част.

С тази победа "сините" се изравниха на върха с Лудогорец и двата отбора имат по 22 точки. Разградчани обаче са с мач по-малко. 

От сряда до петък футболистите на Станислав Генчев ще тренират от 10:30 часа на стадион "Георги Аспарухов", като заниманията са изцяло открити за фенове и представители на медиите, с изключение на последната. В събота тренировката е от 19:00 часа и е закрита, а в неделя Левски среща Арда от 18:45 на собствения си стадион.

Днес, във вторник, "сините" ще излъчат по Левски ТВ първия епизод от клубния си подкаст. 

Програма на представителния отбор: 24 септември, вторник ПОЧИВЕН ДЕН 25 септември, сряда: 10:30 часа - тренировка (открита за представителите на медиите и привържениците) – стадион "Георги Аспарухов" 26 септември, четвъртък: 10:30 часа - тренировка (открита за представителите на медиите и привържениците) – стадион "Георги Аспарухов" 27 септември, петък: 10:30 часа – тренировка (закрита за представителите на медиите и привържениците) – стадион "Георги Аспарухов" 28 септември, събота: 19:00 часа – тренировка (закрита за представителите на медиите и привържениците) – стадион "Георги Аспарухов" 29 септември, неделя: 18:45 часа - Левски – Арда – Първа лига, 10-и кръг – стадион  "Виваком Арена – Георги Аспарухов"