Левски (София) няма никакъв интерес към най-постоянния футболист на Хебър (Пазарджик) Набил Макни каквито информации има в медиите. Според някои днешни публикации, Левски спори с Ботев (Пловдив) за този футболист, който за момента прави сериозно впечатление.

Попитан дали действително сините имат интерес към звездата на Хебър (Пазарджик) Набил Макни и те ще спорят с Ботев (Пловдив) за подписа му, старши треньорът на "сините" Генчев дори изпревари, прекъсна въпроса и заяви, че това не е вярно и те нямат претенции.

След това се спря на задачите, които сам си е поставил в работата на Герена. Той говори за постоянство след въпрос дали иска тимът му да играе така, както през първото полувреме срещу ЦСКА 1948.

"Със сигурност има още доста неща, които трябва да се подобрят и постоянството е едно от тях. Най-много наблягаме на това - футболистите да тренират сериозно, да приемат всяко едно занимание максимално сериозно, всеки дени мач. А постоянството ще ни даде предимство пред конкурентите. Отделно синхронизирането вече между отделните звена е доста по-добро. Футболистите знаят какво да правят срещу различни системи при противниците, защото ни се наложи да играем срещу 4-3-3, срещу 3-5-2, срещу 3-4-3. Всички в отбора са напълно запознати какво трябва да правят на терена, а отделно от това и синхронът им се подобри. Но има още доста неща, които трябва да се подобрят".

"Винаги гледам класирането, защото всеки един отбор се бори за по-предно място. Ние не правим изключение. И правим всичко възможно да сме на 1-о място и затова се борим всички".

За бъдещето на Борислав Рупанов, който постоянно бележи голове в новия си тим Септември, където е преотстъпен, той каза: "Да, много съм доволен от представянето му в Септември и от головете, които вкарва, защото те ще му дадат самочувствие да се представя още по-добре в бъдеще. Следя не само него, а всички наши футболисти, които са изпратени под наем, се следят. И се надяваме, ако не зимата, то другото лято да се върнат да се върнат и да са основна част от Левски".

Венецуелският защитник Кристиан Макун все още не може да бъде обявен за пълноценно попълнение, тъй като откакто е дошъл, е записал едва 7 минути. Генчев обясни и каква е ситуацията с неговата форма.

"Със сигурност през тази седмица тренировките му бяха от голяма полза, защото както казах преди една седмица, беше с прекъснат тренировъчен ритъм. Сега направи пълна седмица и допълнителна работа. В моите очи той е готов да започне титуляр, но не за пълни 90 минути".

Снимка: Lap.bg