Левски ще отправи оферта за звездата на Хебър – Набил Макни, съобщава „Тема Спорт“. Сините имат сериозна конкуренция за подписа на 22-годищния нападател в лицето на Ботев Пловдив. Тунизиецът има договор с пазарджиклии до края на сезона и столичани ще се опитат да го привлекат през зимата. Тунизиецът стартира отлично сезона с екипа на пазарджиклии и в 9 мача от началото на сезона реализира пет попадения.

Роденият в Кан футболист притежава френски паспорт и няма да заема квота за играч извън Европейския съюз. През зимата Левски ще разполага с бюджет за входящи трансфери след продажбите на Хосе Кордоба и Рикардиньо, а желанието на Станислав Генчев е отборът да се подсили с едно-две класни попълнения. Един от основните му приоритети е играч в нападението, който може да действа както на върха, така и по целия фронт на атаката.

Набил Макни е юноша на Кан, а след това преминава и през академията на Страсбург. По-късно заминава за Италия и облича екипа на Киево, но след фалита на клуба се мести в Етоал дю Сахел от Тунис. Нещата не му потръгват и следва престой в либийския Етихад, преди да се озове в Хебър.