Травма в коляното прави функцията на Карлос Охене в Левски доста плаваща. „Мач Телеграф“ съобщава, че нигериецът трябва да бъде опериран, за да се оправи проблемът му, но ако това стане веднага, той ще е аут за някои важни мачове, а това ще остави „сините“ без един от най-стабилните футболисти.

Именно заради това спортно-техническият щаб на Левски е решил Карлос Охене да бъде запазван за най-тежките мачове на отбора и да получава почивка в тези, които на пръв поглед изглеждат по-леки.

В тази връзка нигериецът ще пропусне дербито със Славия, в което Левски е изявен фаворит. Очаква се той да не играе и в домакинството на Арда, но след това да бъде титуляр в сблъсъците с Ботев Пловдив и ЦСКА.

Именно след тези два мача нигериецът най-вероятно ще претърпи операция, а другият вариант е той да легне под ножа по време на паузата. Прогнозира се, че възстановяването на халфа няма да трае дълго, защото контузията не е особено тежка, но болката на футболисти е прекалено силна, за да играе във всеки мач.