"Аз лице не съм бил на никого през живота си. Казвам се Наско Сираков, имам достатъчно разпознаваемо лице и на 62 години няма да ставам лице на никого. Ако не бях направил промяна в управлението преди година и 6 месеца, досега да сме фалирали". Това заяви собственикът на Левски Наско Сираков след Общото събрание на клуба, предаде репортер на БГНЕС.

На събранието бе решено в Надзорния съвет да влезе Мило Борисов, който заменя Венцислав Димитров. "Причината е, че аз го поканих да влезе в НС и той се съгласи. Няма смисъл да обяснявам всички причини, защото последните три години цялата синя общност знае какво направи Палмс Бет и в частност г-н Борисов за Левски. В голяма степен да даваме тази пресконференция в този момент се дължи и на него", обясни това решение Сираков.

"Всеки отбор има желание да има нов стадион. Тече процедура на базата на наши писма до областна управа, много разговори с общината, единственото, което ни спъва към момента, е, че Област София все още не е прехвърлила стадиона, след това нещата ще се развият много бързо. Искаме само разрешение за право на строеж, не собственост. Десет дни след като го получим, ще дадем пресконференция, на която ще изнесем много интересни факти", каза той относно желанието на Левски да има нов стадион.

Относно това дали е възможно обединение между ръководството и протестиращите фенове, Сираков заяви: "Това е най-доброто, което може да се случи на Левски и на този етап е най-важното, от което клубът има нужда. Мисля, че отговорите, които получиха Левски на левскарите, би трябвало до голяма степен да са доволни. Ние като клуб и аз съм отворен във всеки един момент да разговарям с всеки, единствено и само с цел обединение на синята общност". | БГНЕС