В Левски решиха да запълнят още едно звено, което остана вакантно при Елин Топузаков, както и при Николай Костов. По настояване на Станислав Генчев на „Герена“ се подсилиха и с психолог. Присъствието му бе забелязано по време на последните занимания на тима.

Според запознати „сините“ са влезли във взаимодействие с фирмата на един от най-известните специалисти в тази област у нас – Тодор Тодоров. Макар и той да е известен с уменията си на криминалист, то компанията му предлага и услуги в други дейности. Например – повишаването на екипната работа и ефективност. А освен това „Assess“ предлага също индивидуални и отборни консултации за спортисти.

Както е известно, Станислав Генчев бе категоричен, че няма да променя схемата, която иска да наложи Левски. Той смята, че оттук-нататък „сините“ могат само да подобряват представянето си в мачовете. И психолозите могат да помогнат играчите да станат още по-сплотени.

Твърди се, че сега специалистите ще работят с футболистите на „Герена“, когато е нужно и няма да бъдат назначавани на постоянна работа там, пише „Мач Телеграф“.

До този момент психолози имаха в ЦСКА, ЦСКА 1948, както и пловдивските Ботев и Локомотив.

Снимка: Lap.bg