През лятото Левски привлече хърватина Матей Маркович, но сега клубът иска да вземе още един вратар. Това се налага след продажбата на Пламен Андреев.

19-годишният юноша на клуба осъществи престижен трансфер. Той премина в нидерландския гранд Фейенорд в края на август, а за правата му на „Герена“ ще получат 1.2 милиона евро на два транша. Треньорът Станислав Генчев призна, че продажбата го е „хванала неподготвен“. И затова трябва да се реагира и да се вземе нов страж. Вече има набелязан играч, който е чужденец и свободен агент, пише Тема спорт.

В момента дубльор на Маркович ще бъде Иван Андонов. Той се завърна под рамката в контролата с Ботев Враца (3:2), след като от началото на кампанията лекуваше травма в китката. Затова и в някои от официалните мачове на Левски на пейката сядаше 16-годишният Огнян Владимиров (б.а. – роден на 24.01.2008 г.), който пази на юношите до 17 години. Той е определян като голям талант и неслучайно получи похвалите както на Пламен Андреев, така и на прекратилия кариерата си Николай Михайлов.

Снимка: Lap.bg