От Левски изразиха недоволство от високите цени на билетите, които Спартак Варна пусна. "Сините" гостуват в морската столица в събота, а пропуските бяха завишени от 20 на 30 лева.

Мотивът на домакините е, че разходите около този мач са много по-големи заради очакванията да има много фенове на 26-кратните шампиони на България, което ще наложи и допълнителна охрана.

Ето какво написаха от Левски:

ПФК Левски“ изразява възмущението си от високите цени на билетите за наши привърженици в мача със „Спартак“ (Варна) от 7-ия кръг на Първа лига на 31 август във Варна.

Като ръководство считаме, че условията в секторите, определени за феновете на „Левски“, не отговарят на обявената цена. Ръководството на клуба проведе разговори с колегите си от „Спартак" (Варна) в опит да намали цените, които в рамките на 24 часа бяха вдигнати от 20 на 30 лева.

В отговор ръководството на клуба домакин аргументира увеличението на пропуските с по-високите разходи за охрана.

Намираме този довод за крайно несъстоятелен с оглед на факта, че билетите за мачове с много по-сериозен брой публика като тези с „ЦСКА-София“ са на тройно по-ниска цена.

Билетите за двубоя „Спартак“ (Варна) – „Левски“ са в продажба и могат да бъдат закупени онлайн от тук: https://bit.ly/3yLPgjo".

Снимка: Lap.bg