Треньорът на Левски Станислав Генчев не обмисля да прави рокади по състава си за предстоящото домакинство на Хебър. 43-годишният специалист ще остави сред титулярите Мустафа Сангаре за сметка на бразилеца Евертон.

Французинът се представи на ниво срещу Лудогорец (0:1) и получи добра оценка от наставника. Смяташе се, че след като сините се изправят срещу по-сгъстена защита, и остротата на бразилеца ще бъде от полза в началните минути на двубоя, а 25-годишният таран да се появи от пейката, но треньорът няма да прави промени. Това означава, че и Марин Петков отново ще стартира от първата минута.

Станислав Генчев ще продължи да залага и на Пламен Андреев под рамката, пише Тема спорт. Младежкият национал показва добро ниво от началото на сезона и не носи вина за допуснатия гол срещу Лудогорец. Той се възползва от контузията на колегата си Матей Маркович и си капарира титулярното място. Очаква се официален дебют със синята фланелка да направи и последното попълнение Кристиан Макун. Венецуелският защитник е по-вероятно да се появи на терена като резерва.

Снимка: БГНЕС