„Още на първата тренировка направихме разбор на мача с Лудогорец и не трябва да търсим оправдание със съдията. Ако бяхме запазили концентрация можеше да победим въпреки него. Клубът излезе със становище. Няма какво да кажа. Футболистите нямат търпение за следващия мач, защото искат да се реваншират, те знаят, че в Разград не трябваше да губим. Няма напрежение, бяха много концентрирани". Това заяви треньорът на Левски Станислав Генчев относно загубата от Лудогорец през уикенда.

„Със сигурност търся вината в себе си. Правя анализ къде сме сгрешили. Системата на игра няма да бъде сменена срещу нито един противник, така свикват повече с нея, колкото повече се играе така. Относно титулярния състав – бих започнал отново с него. Всичко друго е само въпрос на догадки дали би имало нещо. Грешка в титулярния състав и системата няма, други са грешките, които направихме“.

Относно контузените, той заяви: „Митков е добре, тренира наравно със съотборниците си. Фабио Лима ще преценим след тренировката. Трима ще трябва да отпаднат от групата, защото нямаме нито един контузен футболист. Това е част от треньорската работа. Трябва да казваме, че някой отпада, друг няма да е титуляр. Трябва да намерим баланса. Не винаги всеки един футболист, който тренира добре, може да получи шанс. Имаме право на само пет смени и няма как всички да играят. Със сигурност не се представихме, както можем в атака. Имахме 3-4 контраатаки, които не развихме добре. Там обаче съперникът бе с един от най-добрите играчи у нас, с опит в евротурнирите, Шампионска лига“.

„Мачът с „Хебър“ ще бъде много различен. Нашата задача е да обърнем внимание на това нещо – да няма подценяване. Направихме дълъг разбор на мача с Лудогорец. Последният мач с Ботев загубиха с 0:1, но можеха да стигнат до точка. Не са никак лош отбор. Рано или късно идва момент, в който всеки отбор губи. Но никога няма подходящ момент за загуба. Но трябва да ни даде насоки в какво да работим. Когато побеждаваш 4 или 5:0 винаги може да се заблудиш, макар че ние правим анализ след всеки мач“, завърши Генчев.

Левски посреща Хебър в петък от 21:15 часа.