Нападателят на Левски Мустафа Сангаре успокои треньорския щаб, след като се включи на пълни обороти в заниманията от началото на седмицата, пише „Тема спорт“. Французинът на няколко пъти пострада след удари от играчи на Лудогорец при загубата с 0:1 в Разград, като се наложи да му се оказва лекарска помощ, но той стисна зъби и не се наложи да бъде принудително заменен. С привичната си усмивка таранът проведе тренировката на „Герена“.

Крилото Фабио Лима също вече тренира на пълни обороти и с основната група на Левски. Той получи травма в началото на сезона и пропусна последните срещи на сините. Бразилецът се появи като смяна срещу Локомотив София, но след това пропусна всички останали двубои на столичани. Твърде вероятно е Лима да бъде на разположение за предстоящата среща с Хебър или най-късно за следващия мач на столичани, който е срещу Спартак във Варна.

За момента единствените играчи с проблеми остават Илиян Стефанов и Иван Андонов. Атакуващият футболист започна занимания с топка след операцията на коляното, докато вратарят все още изпитва болки в китката, което не му позволява да се готви нормално.

Снимка: Lap.bg