Доброто представяне на Левски в първите четири кръга на първенството не е останало незабелязано. Според запознати на „Герена“ дори са пристигнали оферти за две от новите звезди на тима, чиито имена не се споменават. На този етап обаче „сините“ не могат да ги приемат и кандидатите за тях ще трябва да чакат до зимата. Причината е, че ФИФА забранява два трансфера на даден футболист в един и същ прозорец.

Твърди се, че в играчите от „Герена“ са се прицелили тимове от Русия, пише „Мач Телеграф“. Там доста добра реклама на тима направи Роналдо, който бе продаден на Ростов през миналата зима за 1,4 млн. евро. Крилото стартира в новото първенство с две асистенции. На този етап от Левски не искат да коментират тази тема, защото желаят футболистите им да се съсредоточат върху мачовете, които предстоят и целите, които са поставени пред тях. А Станислав Генчев бе категоричен, че Левски ще се бори докрай във всички турнири.

Иначе на „Герена“ имат и предложение от Макаби Нетаня за Карлос Охене. Но не е ясно дали ще го приемат. Запознати твърдят също, че той не бил очарован от тази възможност и предпочитал да си остане у нас. Причината е доста неясната ситуация в Израел заради операцията в ивицата Газа.

Снимка: Lap.bg