Л евски ще излезе срещу Лудогорец за първи път с двете си най-силни оръжия в атака - Алекс Колев и Мустафа Сангаре, пише днес в. "Мач Телеграф". Последният за първи път ще бъде титуляр за "сините", след като до момента всеки път влизаше като резерва, а от първата минута почваше Евертон Бала.

Френският нападател, който е наричан Батман, не започваше мачовете, защото през седмицата преди двубоите винаги имаше леки контузии, заради които не тренираше. Поне до снощи Сангаре, който пък кръсти Алекс Колев - Спусъка, нямаше здравословни проблеми и е във форма за дербито в неделя.

Очаква се старши треньорът на "сините" Станислав Генчев да направи поне още една промяна в титулярния състав, с който започна при победата над Крумовград в предния кръг. Най-вероятно младият специалист ще заложи на по-дефанзивна средна линия и в игра ще се появи Клемент Икена, който да замени Фадига. Нигериецът е солиден черноработник, който няма умора, а това ще бъде важен детайл в битката с Лудогорец.

До последно треньорският щаб на Левски ще умува дали да не бъде направена и рокада в защита. Новото попълнение Кристиан Макун е от висока класа и със сигурност ще е титуляр в отбрана на мястото на Кристиан Димитров. На "Гереан" обаче не са убедени на 100-процента, че трябва да направят тази промяна точно в гостуването на Лудогорец.

Снимка: Lap.bg