Футболистите на Левски подновиха вчера тренировки след почивката, която Станислав Генчев даде на тима. Треньорът на сините можеше да разчита на всичките си играчи, а без проблеми се включиха и Келиан ван дер Каап и Мустафа Сангаре, както и лекувалият контузия Фабио Лима.

Централният защитник и нападателят пострадаха по време на двубоя с Крумовград (3:0), но успяха да завършат двубоя. Бранителят бе измъчван от проблеми от началото на сезона, като в началото на миналата седмица пропусна няколко занимания заради болки в коляното. Все пак 25-годишният нидерландец бе на разположение на треньора на Левски за двубоя в събота.

Французинът отново се появи на терена от резервната скамейка и вдигна трибуните на крака, но след като реализира второто попадение в мача, пострада край тъчлинията при сблъсък със защитник на Крумовград.

Медицинският щаб на сините веднага го прегледа и той даде знак, че може да продължи, въпреки че изпитваше болки в дясното си бедро. Наравно с тима се готвеше и Фабио Лима, който страдаше от контузия през последните седмици, но вече е на разположение на Станислав Генчев. Единствено Карлос Охене пропусна заниманието, като ганаецът е получил почивка.