Треньорът на Левски Станислав Генчев няма да прави промени по състава си за мача с Крумовград и ще заложи на същата единайсеторка, която стартира и на „Лаута“ при успеха с 2:0 над Локомотив Пловдив, пише „Тема Спорт“.

По този начин отново под рамката ще застане Пламен Андреев за сметка на вече възстановения от травма във врата Матей Маркович. За момента българският вратар отлично се възползва от шанса, който получи в последните два мача.

В защита сините успяха да разрешат проблемите, които имаха през седмицата, и от първата минута днес ще започнат Келиан ван дер Каап, Кристиан Димитров и Цунами. На резервната скамейката пък ще бъде последното попълнение Кристиан Макун.

Пред защитата ще бъде позициониран Карлос Охене, а малко пред него ще си партнират Джавад ел Джемили и Хасими Фадига. Марин Петков отново ще остане на пейката за сметка на французина. По крилата в ролята на халфбекове ще са Алдаир и Майкон.

На върха на атаката ще действат Евертон Бала и Алекс Колев. Генчев пак ще заложи на Мустафа Сангаре като жокер, за да внесе нужната острота в действията на тима през второто полувреме.