Левски реши проблемите си в защита, появили се след мача с Локомотив в Пловдив. Нидерландецът Келиан ван дер Каап вече тренира с основната група и ще е готов за двубоя в събота срещу Крумовград, пише „Мач Телеграф“.

Централният бранител няколко дни се подготвяше отделно от основната група заради лека травма, но вече е на линия. Капитанът Цунами също беше под въпрос, но и неговите здравословни проблеми са в миналото.

Така Станислав Генчев вече няма никакви грижи с отбраната и ще заложи на традиционната тройка – Ван дер Каап, Кристиан Димитров и Цунами.

Новото попълнение Кристиан Макун по всичко личи ще остане резерва, но може да влезе от пейката. Треньорският щаб иска да му даде време да натрупа игрова практика, преди да заложи на него като титуляр.

Горе-долу същата е ситуацията и с нигериеца Икенна, който отново ще бъде сред резервите, но задължително ще влезе в игра, при какъвто и да е резултат.

Засега извън сметките на Станислав Генчев остават контузените Дейвид Михалев, Иван Андонов и Фабио Лима, както и възстановяващият се след операция Илиян Стефанов.

Бразилецът Лима е почти възстановен, но на „Герена“ обмислят идеята да го запазят за дербито с Лудогорец. Ако тимът от Разград не поиска отлагане на мача, то присъствието в състава на кариоката ще даде повече опции на Станислав Генчев в атака срещу „орлите“.

Снимка: Lap.bg